Aanleg en Renovatie

De vakman aan het werk

Zoveel mensen, zoveel wensen. Tuinen zijn er in alle soorten en maten en zeker ook in de meest uiteenlopende stijlen. Er is steeds meer aandacht voor groen en dat is een goede ontwikkeling wat ons betreft. Wij durven met een gerust hart te zeggen dat u voor alle stijlen bij ons terecht kunt.

We kunnen de tuin van A tot Z opleveren. Als vakmensen zijn we niet alleen ervaren, maar vooral ook zeer veelzijdig. Alle aspecten die met de tuin te maken hebben, kunnen we toepassen. Wilt u een volledige renovatie of een onderdeel ervan? Met alle plezier. Van gazon tot bestrating, van tuinhuisje tot schutting, van beplanting tot beschoeiing en verlichting, we hebben – letterlijk en figuurlijk – alles in huis om een prachttuin te realiseren. Ook vijvers en pergola’s, terrassen en opritten leggen we vakkundig aan.

De bestrating vormt de basis van uw tuin. Belangrijk is dat u dit door vakmensen laat uitvoeren. Wij zorgen dat u jaren plezier heeft van uw terras, oprit of tuinpad zonder dat er na een flinke regenbui het water op blijft liggen.

De renovatie van een bestaande tuin of een gedeelte ervan kan een ware metamorfose zijn. Daarmee vergroot u niet alleen uw eigen tuingeluk, maar ook uw totale woongenot. Bij een tuin die verouderd is, kan de overzichtelijkheid namelijk afnemen. De planten verliezen hun sierwaarde en groeien uit hun vorm, de dode materialen voldoen niet meer aan de huidige trends. Tuinrenovatie kan hiervoor een oplossing bieden. Uitgaande van de mooie nog bruikbare elementen, maken we een passend, nieuw ontwerp.

.


KvK-nummer 59502533
IBAN NL06RABO0143898671
BIC RABONL2U
BTW nummer: NL148294248B02


Algemene voorwaarden
Copyright 2017
Alle rechten voorbehouden
www.raybus.nl